Aurel Bălășoiu mulțumește cetățenilor comunei Rociu pentru susținere și solicită sprijinul pentru continuarea proiectelor

de | 04.06.2024 15:19 | Din ediția tipărită, Politic, Rural

Candidatul la Primăria Rociu din partea PNL, deputatul Aurel Bălășoiu, își exprimă recunoștința față de cetățenii comunei pentru încrederea și susținerea acordată de-a lungul timpului. În contextul candidaturii sale pentru un nou mandat la Primăria Rociu, Aurel Bălășoiu dorește să mulțumească în mod special comunității pentru sprijinul constant, apreciind importanța acestuia.

aurel balasoiu deschidere cu pozitie - Aurel Bălășoiu mulțumește cetățenilor comunei Rociu pentru susținere și solicită sprijinul pentru continuarea proiectelor

”Dragi cetățeni ai comunei Rociu, cu inimă plină de recunoștință, vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o în anii trecuți și pentru sprijinul necontenit pe care l-ați arătat familiei mele și echipei mele. Ați fost alături de noi în toate proiectele și împreună am reușit să facem pași importanți pentru dezvoltarea comunei noastre.

Vă rog să-mi acordați sprijinul vostru și în continuare, pentru a putea finaliza proiectele demarate și pentru a da startul la noi inițiative care vor aduce comuna noastră la nivelul de prosperitate și confort pe care ni-l dorim cu toții. Împreună putem face din Rociu o comunitate europeană exemplară.

Este important să continuăm colaborarea strânsă pe care am avut-o de-a lungul anilor pentru a asigura un viitor mai bun pentru comuna Rociu, pentru urmașii noștri. Îmi reafirm angajamentul de a lucra neobosit pentru binele comunității, așa cum am demonstrat în toți acești ani, și de a aduce în față proiecte inovatoare care să asigure un nivel ridicat de trai pentru toți locuitorii comunei. Numai împreună putem atinge obiectivele ambițioase stabilite pentru comuna Rociu.”

Echipa lui Aurel Bălășoiu pentru Consiliul Local Rociu. Votați poziția 1!

1- Aurel Bălășoiu

2 – Stan Ion-Claudiu

3 – Neagoe George-Mădălin

4 – Gomoi Ana-Iuliana

5 – Mocanu Teodor-Sorinel

6 – Dumitrache Rodica-Ioana

7 – Marin  Ioana

8 – Boacea Ion

9 – Alexe Ion

10 – Vipie Veniamin-Petruţ

11 – Anghel Marius-Iulian

12 – Uţă Ana-Maria

13 – Neagoe Ştefan-Ionuţ

 14 – Roşu Constantin

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Ziarul Ancheta.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Aurel Bălășoiu: Candidatul PNL pentru Primăria Rociu – un lider dedicat dezvoltării comunității

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Aurel Bălășoiu | Partidul Național Liberal filiala Argeș | Rociu

Ultimele articole