Aurel Costache: Avem de muncă și vă rog să sprijiniți, în continuare, proiectele noastre!

de | 10.06.2024 13:57 | Mioveni, Politic

Aurel Costache, candidatul PSD la Mioveni și-a adjudecat o victorie importantă. O victorie în care contracandidatul PNL Alin Călinescu era cotat cu o șansă importantă, însă iată că alegătorii au decis altceva.

Din datele parțiale, se pare că PSD – A. COSTACHE a obținut 47,98% (6.636), urmat de PNL A. CĂLINESCU – 31,12% (4.304).

În mesajul publicat pe pagina de Facebook, Aurel Costache a precizat: ”Încrederea dumneavoastră este responsabilitatea mea. Prin acest vot am câștigat un sprijin cât pentru patru ani. Promit să vă răsplătesc încrederea prin proiectele utile comunității noastre, care să se adreseze tuturor nevoilor cetațenilor, indiferent de vârstă. Avem de muncă și vă rog să sprijiniți, în continuare, proiectele noastre! Sunt o persoană a dialogului, militez pentru transparență și pentru respectarea legii.

Această victorie nu este doar a mea, este a întregii echipe care a crezut în proiectele și ideile noastre pentru Mioveni. Mulțumesc tuturor colegilor mei din echipa Partidului Social Democrat Mioveni, alături de care, prin dăruirea și încrederea lor, am construit și promovat proiectele necesare comunității noastre. Felicit membrii Consiliului Local Mioveni din echipa PSD Argeș!

În încheiere, mulțumesc familiei mele pentru iubirea și sprijinul acestora.

Mulțumită vouă, celor care ați dorit o administrație mai transparentă și mai aplecată nevoilor reale ale orașului, speranța a devenit realitate!”

Fo9to dsecriptiv. Sursă foto: Facebook Aurel Costache

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cum s-a votat în Argeș? Rezultate alegeri locale 2024

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alin Călinescu | Aurel Costache | Mioveni

Ultimele articole