Aurelian Pavelescu este candidatul PNȚCD pentru alegerile prezidențiale

de | 16.06.2024 19:06 | Național, Politic

Președintele Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), Aurelian Pavelescu, și-a lansat sâmbătă, la București, candidatura la alegerile prezidențiale din acet an.

Aurelian Pavelescu va candida sub sloganul ”Un preşedinte pentru cei care n-au avut un preşedinte“, potrivit comunicatului primit. ”Nu mi-a fost ușor să iau această decizie. A fost o decizie foarte grea, care presupune o mare responsabilitate“, a declarat Aurelian Pavelescu chiar la începutul prezentării programului politic cu care intră în cursa prezidențială,  potrivit comunicatului primit. Conform declarațiilor din cadrul dezbaterii prilejuite de lansare, Aurelian Pavelescu va fi susținut în cursa prezidențială de o coaliție politică și civică intitulată ”Coaliția pentru președinte“, care are ca fundament Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat și Blocul Suveranist Român, cărora, în perioada următoare, li se vor alătura și alte partide și organizații civice.

Foto descriptiv. Sursă foto: PNȚCD.

Citiți, de. asemenea, pe anchetaonline.ro:

George Simion este candidatul AUR pentru alegerile prezidențiale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole