Un autocar cu 57 de pasageri s-a lovit de un TIR pe DN1. Trei persoane transportate la spital!

de | 24.06.2024 08:55 | Eveniment, Importante, Național

INFORMAȚII NOI:

Planul Roșu a fost dezactivat.

Șoferul autocarului a fost extras și transportat de urgență la spital.

Alte două persoane rănite în accident au fost preluate de ambulanțe pentru a fi transportate la UPU Sibiu.

 

accident-grav-autocar

Sursă foto: ISU Sibiu

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un accident deosebit de grav a avut loc astăzi, 24 iunie pe DN 1, pe raza localității Porumbacu de Sus, pe sensul de mers către Brașov, aclo unde un autocar în care se aflau 57 de pasageri s-a lovit de un TIR apoi s-a răsturnat în afara carosabilului.

A fost activat Planul Roșu.

„Este vorba de un autocar care a ieșit în afara părții carosabile pe DN 1 pe raza localității Porumbacu de Sus. Începând cu ora 07:00 a fost activat planul roșu de intervenție. Din primele informații nu se cunoaște numărul total de victime”, au transmis reprezntanții ISU Sibiu.

în urma impactului, șoferul, un bărbat de 33 de ani a rămas încarcerat, în timp ce pasagerii au reușit să se autoevacueze.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

La fața locului intervin mai multe echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și mai multe ambulanțe SAJ dintre care una cu medic.

 

Sursă foto: ISU Sibiu

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Explozie într-o casă din Câmpulung! O bătrână de 80 de ani a ajuns la spital cu arsuri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul INFOTRAFIC | DN 1 | DN1 | Sibiu