Avertizări meteo de ploi torențiale! Argeșul este și el vizat

de | 13.09.2024 11:00 | Județean, Importante, Lifestyle, Național

Meteorologii au transmis o avertizare de cod galben și cod portocaliu de ploi torențiale valabil în aproape toată țara.

Începând de astăzi de la ora 18.00, și până sâmbătă, 14 septembrie la ora 15.00, este în vigoare un cod portocaliu de ploi torențiale.

Județele Buzău, Vrancea, Vaslui, Bacău, Galați, Neamț, Iași, Botoșani și Suceava vor avea parte de perioade cu averse torențiale iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 40…60 l/mp. Izolat acestea vor fi de peste 70…80 l/mp.

922803 - Avertizări meteo de ploi torențiale! Argeșul este și el vizat

Tot astăzi, 13 septembrie, de la ora 15.00, și până sâmbătă, la ora 18.00, este semnalat un cod galben de averse, descărcări electrice și vânt puternic.

În Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, nordul Olteniei și al Munteniei vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, local cu rafale în general de 55…65 km/h.

De asemena în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de  20…25 l/mp și izolat de peste 40…50 l/mp, anunță ANM. care mai precizează că astfel de fenomene se vor semnala, astăzi pe arii restrânse și în restul teritoriului.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ați văzut-o? Minoră de 16 ani din Argeș dată dispărută

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole