Aveți grijă! Poliția Locală Pitești vă poate amenda pentru folosirea platformelor de gunoi în mod necorespunzător

de | 07.12.2023 16:21 | Administrație, Pitești

Administrația locală din Pitești face apel către cetățeni să folosească în mod corespunzător platformele de gunoi. Altfel, riscă să primească sancțiuni contravenționale.

Vă reamintim că angajați de la Salubritate și de la Poliția Locală au început în luna iunie să-i învețe pe piteșteni cum se folosesc containerele îngropate din noile platforme din Trivale.

Astăzi, administrația locală a anunțat că, în perioada 04 – 07 decembrie, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au desfășurat, în cartierul Trivale, mai multe activități de depistare și sancționare a persoanelor care nu folosesc corespunzător platformele de gunoi din zona respectivă. În acest sens, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, amenda fiind cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei, pentru persoanele fizice, și de la 1.500 la 2.500 de lei, pentru persoanele juridice. Pe această cale, autoritățile fac apel către cetățeni să folosească în mod corespunzător platformele de gunoi, respectând procedura corectă de utilizare a acestora și de selectare a deșeurilor. Acțiunile de acest fel ale polițiștilor locali vor continua.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, piteșteni! Cartele personalizate și camere de supraveghere la containerele îngropate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Poliția Locală Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Trivale

Ultimele articole