Bacalaureat 2024. Anchetă la un liceu din Gorj după ce subiectele la Limba și literatura română au ajuns pe internet în timpul examenului

de | 01.07.2024 14:55 | Național, Eveniment

Astăzi, 01 iulie, absolvenții de liceu au susținut proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul primei sesiuni a examenului de Bacalaureat 2024.

Nu au lipsit nici de această dată incidentele. La nici măcar o jumătate de oră de la startul examenului de Bacalaureat 2024, subiectele la proba scrisă de limba română au apărut deja în mediul online.

Site-ul Stirileprotv.ro a publicat subiectele la ora 9.20, proba începând la ora 9.00. Acestea s-ar fi scurs de la centrul de examinare constituit în cadrul Colegiului Tehnologic ”Ion Mincu”, din Târgu Jiu.

O anchetă a fost declanșată la centrul de examen, iar polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, Biroul de Investigații Criminale, au fost sesizați de acest incident.

La data de 1 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, Biroul de Investigații Criminale s-au sesizat cu privire la faptul că, în jurul orei 9.20, în timpul susținerii examenului de Bacalaureat 2024, la disciplina limba și literatura română, în mediul online au apărut imagini în care sunt prezentate subiectele examenului, atribuite centrului de examinare constituit în cadrul Colegiului Tehnologic ”Ion Mincu”, din localitate.”, transmite IPJ Gorj

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, iar oamenii legii continua cercetările, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale.

Foto Diez.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bacalaureat 2024 în Argeș. Patru candidați eliminați din examen

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gorj | Târgu Jiu

Ultimele articole