Bacalaureat 2024. Subiectele de la Matematică tehnologic s-au scurs pe internet în timpul examenului

de | 02.07.2024 11:40 | Național, Eveniment

Astăzi are loc a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2024, respectiv proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, în funcție de profil.

Nu au lipsit nici de această dată incidentele. La jumătate de oră după începerea examenului, subiectele la Matematică tehnologic au apărut pe Internet. Acestea s-ar fi scurs de la un centru din Constanța, relatează edupedu.ro

Subiectele la Matematică tehnologic au fost publicate de stirileprotv.ro

62463535 - Bacalaureat 2024. Subiectele de la Matematică tehnologic s-au scurs pe internet în timpul examenului 62463536 - Bacalaureat 2024. Subiectele de la Matematică tehnologic s-au scurs pe internet în timpul examenului

Potrivit regulamentului, candidații au intrat în sălile de examen până la ora 08:30, iar examenul a început la ora 09:00. Elevii au la dispoziție 180 de minute să rezolve subiectele de pe broșura de examen.

Reamintim că și ieri, subiectele la proba scrisă de limba română au apărut în mediul online la nici o jumătate de oră de la startul examenului.

Acestea s-ar fi scurs de la centrul de examinare constituit în cadrul Colegiului Tehnologic ”Ion Mincu”, din Târgu Jiu.

O anchetă a fost declanșată la centrul de examen, iar polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, Biroul de Investigații Criminale, au fost sesizați de acest incident.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, iar oamenii legii continua cercetările, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale.

Foto descriptiv resita.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bacalaureat 2024. Elevii susțin astăzi proba obligatorie a profilului-Matematică sau Istorie

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța | Gorj | Târgu Jiu

Ultimele articole