Băiatul de 19 ani care a lovit autospeciala Poliței făcea întrecere cu un alt tânăr

de | 26.09.2024 19:14 | Județean, Eveniment, Importante

Polițiștii argeșeni au continuat cercetările în cazul accidentului rutier care a avut loc în noaptea de 25 spre 26 septembrie, soldat cu vătămarea corporală a trei persoane și avarierea unei autospeciale a poliției.

Investigațiile au arătat că tânărul de 19 ani, din Pitești, ce conducea autoturismul implicat în accidentul rutier, ar fi participat la o întrecere neautorizată pe drumurile publice, împreună cu un alt tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate, ce conducea un alt autoturism.

Potrivit IPJ Argeș, în urma celor constatate, cei doi tineri au rămas fără permisele de conducere.

Cercetările au fost extinse cu privire la săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Totodată, polițiștii au luat măsura reținerii permiselor de conducere ale celor doi tineri, fiindu-le eliberate dovezi, fără drept de circulație pe durata cercetărilor.

Cercetările sunt continuate cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.”, transmite IPJ Argeș

Reamintim că accidentul a avut loc noaptea trecută la ieșirea din Pitești către Râmnicu Vâlcea.
WhatsApp Image 2024 09 26 at 01.02.08 - Băiatul de 19 ani care a lovit autospeciala Poliței făcea întrecere cu un alt tânăr
Șoferul de 19 ani a pătruns pe contrasens și a lovit frontal BMW-ul poliției, apoi ambele mașini s-au oprit într-o stație de autobuz.
arges accident masina politie
Zgomotul impactului a fost atât de puternic încât mai mulți tineri care se aflau într-un local din apropiere au ieșit imediat să vadă ce s-a întâmplat.
Ambii polițiști care se aflau în echipaj cât și o fată care era în mașina șoferului de 19 ani au fost răniți și transportați la spital cu multiple răni și traumatisme.
Mai multe informații despre accident AICI.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești | Râmnicu Vâlcea | Vâlcea

Ultimele articole