anchetaonline.ro

Bani pentru drumuri! Iată ce contracte au primit finanțare

de | 01.08.2023 11:41 | Știri, Administrație, Economic, Județean, Național, Rural

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, luni, 68 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 822.658.218,02 lei. Printre contractele semnate trei sunt din Argeș.

Contractele au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor și vizează modernizarea infrastructurii de transport, a trotuarelor și a spațiilor publice, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare, a stațiilor de epurare și a rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și refacerea unor poduri, a unei punți pietonale și a unui pasaj auto. ”Toate proiectele și inițiativele noastre în domeniul dezvoltării și administrației publice sunt menite să asigure dezvoltarea comunităților locale și să contribuie la bunăstarea cetățenilor. Ca oameni de administrație, ne-am asumat să fim în slujba românilor și trebuie să le punem la dispoziție servicii publice de calitate, moderne și durabile”, le-a transmis ministrul Veștea, primarilor prezenți, luni, la Ministerul Dezvoltării.

Ce proiecte din Argeș au fost aprobate

La nivelul județului Argeș au fost semnate următoarele contracte: ”Modernizare drumuri în comuna Hârtiești, județul Argeș” – 15,000,000 lei; ”Amenajare canal pluvial Valea Geamăna și modernizare strada Geamăna, în comuna Bradu, județul Argeș” – 16,720,457.97 lei; ”Modernizare drumuri în comuna Albeștii de Muscel, județul Argeș” – 10,000,000 lei.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

https://anchetaonline.ro/categorie/stiri/dupa-subiect/economic/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării