Bani pentru un pod din Argeș

de | 07.01.2023 09:43 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Județean, Rural

2023 a venit cu o serie de finanțări de proiecte din județul Argeș. De această dată, este vorba de un contract de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Și este din comuna Valea Mare Pravăț.

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat, de curând, 20 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 228.599.361,20 lei, pentru 20 de unități administrativ-teritoriale. ”Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, construirea de poduri, înființarea unor rețele de canalizare și construirea unor branșamente la rețelele de canalizare existente. Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 279, în valoare totală de 2.846.803.439,87 de lei – a precizat ministrul dezvoltării”, se arată în comunicarea publicată pe site-ul Ministerului Dezvoltării. Unul dintre contractele semnate este cel depus de comuna Valea Mare Pravăt și anume obiectivul de investiții ”Pod Gura Pravăț în punctul Fieraru Constantin”, cu o sumă alocată de 996.689,42 lei.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bani pentru monitorizarea și supravegherea video a spațiului public. Vezi în ce comune din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Anghel Saligny | Ministerul Dezvoltării | Valea Mare

Ultimele articole