Bărbat de 26 de ani prins când încerca să iasă din ţară. Furase bunuri de 430.000 de lei

de | 13.10.2024 08:41 | Național, Eveniment

Un bărbat de 26 de ani, din localitatea Panciu, județul Vrancea a fost prins de oamenii legiiîn momentul în care încerca să plece din țară. Acesta era bănuit de furtul mai multor bunuri în valoare de 430.000 de lei. Bunurile constau în telefoane, ceasuri inteligente și bani.

„La data de 30 septembrie 2024, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Panciu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, dintr-o societate, au fost sustraşi bani, 17 telefoane şi două ceasuri inteligente, fiind cauzat un prejudiciu de 430.000 de lei. În baza activităţilor specifice efectuate de către poliţişti, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată şi depistată în momentul în care ar fi intenţionat să părăsească teritoriul României, fiind vorba de un bărbat de 26 de ani, din Panciu”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea, potrivit Antena3 CNN.

Potrivit sursei citate bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru furt calificat. Totodată acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, cu propunere de arestare preventivă.

 

Foto descriptiv: accentîngorj.ro

 

Citiți, de asemenea, peanchetaonline.ro:

Pieton acroșat de un autoturism la Poiana Lacului! Acesta a decedat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vrancea

Ultimele articole