Bărbat de 35 de ani din Budeasa trimis în judecată pentru contrabandă

de | 10.07.2024 19:00 | Eveniment, Județean

  • Argeșean trimis în judecată pentru contrabandă!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani din Budeasa, ar fi deținut, la domiciliul său, aproximativ 560.000 de țigarete, care proveneau din contrabandă, de diferite mărci, fără a avea aplicat timbrul fiscal emis de autoritățile române.

Pentru recuperarea prejudiciului cauzat bugetului de stat, în sumă de aproximativ 517.000 de lei, reprezentând taxe vamale și accize, a fost aplicată măsura asiguratorie a sechestrului pe bunuri, în valoare de 320.000 de lei, transmit polițiștii argeșeni care mai informează că dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv: inroman.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Căteasca. A încălcat ordinul de protecţie şi a ajuns după gratii. A mers la locul de muncă al fostei concubine și i-a furat telefonul

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Budeasa | Pitești

Ultimele articole