Bărbat de 39 de ani din Costești ARESTAT! Incredibil ce a putut să facă!

de | 18.06.2024 08:16 | Județean, Eveniment, Importante

Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a transmis faptul că în dimineața zilei de 14 iunie polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o tânără, cu privire la faptul că în timp ce se afla în zona unei stații de cale ferată, ar fi fost condusă de un bărbat la o încăpere de la subsol, unde acesta ar fi încercat să o dezbrace.

Cei doi au fost conduși la sediul poliției de către polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș iar din verificări s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, din Costești, ar fi solicitat unei tinere de 19 ani, care se afla în stația de cale ferată, cu intenția de a efectua o călătorie cu trenul, să îl însoțească într-o încăpere de la subsol, unde cel în cauză ar fi încercat să o dezbrace.

ArgeȘeanul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol, în care cercetările sunt desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, tot în ziua de 14 iunie, bărbatul de 39 de ani a fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță iar în ziua următoare acesta a fost prezentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul din Costești a fost încarcerat.

 

Sursa foto Playtech.ro

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mioarele: Un bărbat de 41 de ani a ajuns la spital după ce a fost bătut de fratele și nepotul său

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mioarele | Pitești

Ultimele articole