Bărbat din Bascov reținut! A provocat o tamponare, conducând cu permisul anulat!

de | 03.09.2024 13:21 | Eveniment, Importante, Județean

Un argeșean care a  provocat o tamponare, conducând cu permisul anulat a fost reținut de oamenii legii.

Polițiștii piteșteni au fost sesizați în ziua de 22 august, de către uin bărbat, de 40 de ani, cu privire la un eveniment rutier din care au rezultat pagube materiale.

Accidentul a avut loc la intersecția dintre bld. Nicolae Bălcescu și DN 7  acolo unde un șofer din alt autoturism a intrat în coliziune cu partea spate a autovehiculului condus de persoana care a făcut sesizarea.

Șoferul care a lovit mașina nu a rămas la fața locului și nu l-a însoțit pe celălalt conducător auto la sediul poliției, pentru protocolarea evenimentului rutier.

Ulterior, la data de 27 august un bărbat de 34 de ani, din Bascov, s-a prezentat la sediul Biroului Rutier Pitești, declarând că la data producerii evenimentului rutier ar fi condus autoturismul în cauză, aflăm dintr-o informare transmisă de IPJ Argeș.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că la momentul producerii evenimentului rutier, al doilea autoturism ar fi fost condus de un bărbat de 40 de ani, din Bascov, iar în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că cel în cauză figurează cu permisul de conducere anulat, ca urmare a săvârșirii unei alte infracțiuni la regimul rutier.

La acest moment se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și fals în declarații, conform art. 335 și 326 din Codul Penal. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Din informații mai aflăm că în ziua de luni, 2 septembrie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au continuat cercetările, iar în urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, bărbatul de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Argeșeanul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bărbat din Bogați, fără permis depistat conducând pe interzis pe o stradă din Pitești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bascov | Nicolae Bălcescu | Pitești | Uiasca | Valea Ursului