Un bărbat de 41 de ani din Bogați a fost reținut de polițiștii rutieri

de | 13.09.2024 16:04 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 41 de ani din Bogați a fost reținut de polițiștii rutieri. Acesta este acuzat că a condus în nenumărate rânduri deși nu deținea permis.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și au stabilit că argeșeanul ar fi condus autoturisme, în repetate rânduri, pe drumurile publice, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie.

Mai mult decât atât la data de 25 august 2024 acesta ar fi provocat un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, pe raza  municipiul Pitești.

După administrarea probatoriului, la data de 12 septembrie bărbatul din comuna Bogați a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bărbat de 52 de ani din Pitești reținut de polițiști pentru agresiune sexuală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bogați | Comuna Bogați | Pitești

Ultimele articole