Un bărbat de 43 de ani din Albota – depistat băut și drogat la volan

de | 26.07.2024 18:30 | Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat joi, 25 iulie un bărbat de 43 de ani din Albota, care conducea un autoturism, pe DN 7 Călinești, iar la testarea cu aparatele din dotare a ieșit pozitiv.

În urma testării cu aparatul etilotest valoarea rezultată a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, argeșeanul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, informează IPJ Argeș.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

 

Foto descriptiv ziarulunirea.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean de 37 de ani trimis în judecată! A încălcat ordinul de protecție!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Argeș | Călinești | DN 7 C | Topoloveni