Un bărbat de 52 de ani din Domnești prins de polițiști băut la volan

de | 05.07.2024 22:30 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 52 de ani din Domnești a fost depistat în ziua de 4 iulie de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală din aceeași localitate conducând un autoturism pe DJ 731 în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest valoarea rezultată a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, argeșeanul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitare fără drept de circulație.

Amintim faptul că joi, 4 iulie polițiștii argeșeni au acționat în 67 de filtre rutiere, fiind efectuate un număr de 338 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

Au fost aplicate, în urma abaterilor constatate 234 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 53.000 de lei. Totodată au fost reținute 15 permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dosar penal pentru o șoferiță de 25 de ani depistată de polițiști conducând fără drept

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole