Bărbat de 55 de ani din Pitești reținut după ce a părăsit locul accidentului

de | 25.09.2024 13:41 | Județean, Eveniment

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au dispus în ziua de 24 septembrie reținerea unui bărbat de 55 de ani, din Pitești, ca urmare a cercetărilor privind săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

În urma verificărilor a rezultat că în ziua de 17 septembrie, bărbatul ar fi condus un autoturism, pe strada Basarabia, din Pitești, împrejurare în care ar fi acroșat un pieton, de 79 de ani, angajat regulamentar în traversarea străzii, după care a plecat de la fața locului, fără încuviințarea organelor de poliție.

Șoferul autoturismului a fost identificat și depistat în aceași zi de polițiști.

Piteșteanul a fost reținut pentru 24 de ore, în urma administrării probatoriului, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Data de intrare în țară a viiturii de pe Dunăre s-a decalat. Ce spun hidrologii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole