Un bărbat de 56 de ani din Bradu trimis în judecată! A fost prins băut la volan!

de | 14.08.2024 15:50 | Eveniment, Județean

  • Cercetări finalizate de polițiști!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, au finaliza în ziua de 13 august cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

IPJ Argeș informează că în urma administrării probatoriului s-a stabilit faptul că la data de 15 februarie, un bărbat de 56 de ani, din Bradu, a fost depistat de polițiști, conducând un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, pe DJ659, pe raza localității de domiciliu.

Conform analizelor de specialitate, a rezutat de asemenea că bărbatul avea o îmbibație alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

politisti permis

Polițiștii argeșeni continuă activitățile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

În mod deosebit, polițiștii rutieri atrag atenția asupra unui comportament responsabil în trafic, acționând pentru depistarea comportamentului agresiv, precum și a șoferilor care aleg să conducă după ce au consumat alcool sau substanțe psihoactive, punând astfel în pericol și pe ceilalți utilizatorii drumului public.

Oamenii legii amintesc totodată modificările referitoare la felul în care se aplică pedepsele în situația unor accidente din care rezultă decesul unor participanți la trafic, iar conducătorul auto responsabil conduce sub influența alcoolului, a drogurilor sau fără drept, acestea fiind situații în care pedeapsa ce va fi aplicată de instanța de judecată va fi cu executare.

De asemenea polițiștii amintesc și de modificările adoptate prin Ordonanța de Urgență 84 din 28 iunie 2024, precum și Ordonanța de Urgență 97 din 11 iulie 2024.

 

Foto descriptiv romania24.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean de 42 de ani depistat în trafic cu arme!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Argeș | Bradu | Pitești

Ultimele articole