Un bărbat și-a aruncat soția de 43 de ani de la balcon, în Zalău! Femeia a decedat!

de | 04.01.2024 19:42 | Știri, Eveniment

Un eveniment șocant s-a petrecut în Zalău. O femeie a fost aruncată de către soțul său, de pe balconul unui apartament în care se cazaseră, după ce ar fi venit din Germania, acolo unde lucrau.

Cei doi veniseră în România pentru că fiica lor tocmai ce își botezase copilul cu o zi în urmă. Pe fondul băuturilor alcoolice, cei doi s-au certat.

Chiar vecinii au fost cei care au sunat la 112, conform Antena 3 CNN.

Femeia a murit la scurt timp, iar soţul a fost reţinut de către procurori pentru omor calificat, după ce ar fi aruncat-o pe femeie de la etajul 3 al clădirii.

Pacienta se afla în stop cardio-respirator, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. Din nefericire, ea nu a răspuns manevrelor”, a precizat Maior Lucian – Andrei Jacod, ISU Sălaj, conform sursei citate.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean de 23 de ani a alimentat cu 4.200 de litri de motorină în interes personal, folosindu-se de cardul de serviciu!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Germania