Un bărbat a comandat adidași de 1.300 de lei, dar a primit un colet plin cu hârtii și lemne!

de | 30.11.2023 13:34 | Eveniment, Știri

Un bărbat din Sălaj s-a ales cu o mare țeapă, după ce a comandat prin curier un colet cu adidași de 1.300 de lei, dar când i-a ajuns a avut parte de o surpriză.

Păgubitul a luat legătura cu vânzătorul și i-a transferat acestuia, prin virament bancar, un avans de 1.020 de lei, iar la ajungerea coletului, a plătit diferența.

Șocul l-a avut când a deschis coletul: în loc de adidași, în colet erau hârtii și bucăți din lemn.

Vânzătorul a fost identificat și este cercetat acum pentru înșelăciune, scrie Sălajul Liber, potrivit Digi24.


La primirea coletelui, bărbatul din județul Sălaj a plătit curierului diferența de 280 de lei, iar la deschiderea acestuia a constatat că tânărul de 18 ani nu i-ar fi trimis articolele de încălțăminte comandate, ci ar fi plasat în colete bucăți din lemn și mai multe hârtii”, transmite IPJ Sălaj.


Din fericire, când a văzut că a fost înșelat, clientul a reușit să anuleze imediat plata efectuată anterior prin virament bancar.

Mai mult de atât, s-a dus direct la Poliție și l-a reclamat pe vânzător.

Tânărul de 18 ani s-a ales cu dosar penal.

Sursa Foto pressalert.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un poliţist a fost găsit mort într-un cimitir din Botoşani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sălaj