Bărbatul implicat în conflictului ce a avut loc la ieșirea dintr-o sală de jocuri de noroc din Pitești a fost ARESTAT

de | 21.05.2024 17:10 | Eveniment, Importante, Județean, Pitești

INFORMAȚII NOI, 21 mai, ora 17:10

Bărbatul din Bascov a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Argeșeanul a fost încarcerat, au anunțat reprezentanții IPJ Argeș.

retinut si judecat

UPDATE, 21 mai, ora 08:30

În urma scandalului ce a avut loc ieri, în Pitești, la ieșirea dintr-o sală de jocuri de noroc, bărbatul de 46 de ani, din Bascov, a fost dus la audieri.

După administrarea probatoriului, azi-noapte, el a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 21 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Conflict între doi argeșeni la ieșirea dintr-o sală de jocuri de noroc din Pitești! Un bărbat de 36 de ani a ajuns la spital!

  • Conflict între doi bărbați în Pitești! Unul a ajuns la spital iar celălalt a fost condus de oamenii legii la sediu pentru cercetări.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați astăzi, 20 mai prin apel la 112, cu privire la faptul că în zona unei săli de jocuri de noroc din Pitești, un bărbat ar fi suferit leziuni, în urma unei stări conflictuale cu o altă persoană.

În urma primelor verificări a rezultat că un bărbat de 46 de ani, din Bascov, ar fi provocat leziuni cu un ciob, unui alt bărbat, de 36 de ani, din Ștefănești, pe fondul unui conflict spontan, la ieșirea dintr-o sală de jocuri de noroc, informează IPJ Argeș.

Bărbatul care l-a atacat pe argeșeanul de 36 de nai a fost depistat de polițiștii Secției 1 Poliție Pitești și condus la sediu pentru cercetări.

În ceea ce îl privește pe bărbatul care a suferit leziuni, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice „în care cercetările sunt desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, împreună cu polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.”

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun, mai informează reprezentanții IPJ Argeș.

Sursa foto Playtech.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Așteptarea săptămânii: iese sau nu Tudor Pendiuc din închisoare?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bascov | Pitești