Bărbat din Bascov urmărit național, prins de polițiștii argeșeni

de | 01.08.2024 16:51 | Eveniment, Județean

Un bărbat de 42 de ani, din Bascov, care era urmărit național, a fost prins în după-amiaza zilei de astăzi, 01 august, de polițiștii argeșeni.

Argeșeanul se sustrăgea cercetărilor desfășurate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare, în care, în urma cercetărilor, în ziua de 30 iulie, alți trei bărbați, de 21, 28 și 52 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior aceștia au fost duși în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 28 de ani, cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar față de ceilalți doi bărbați, de 21 de ani și de 52 de ani, precum și emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă a bărbatului de 42 de ani.

Precizăm că în ziua de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au continutat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 29 iulie a.c., în jurul orei 12:00, mai mulți bărbați, din Bascov, ar fi provocat scandal pe fondul unei stări conflictuale anterioare, în timp ce se aflau pe DN 7C, în comuna Bascov, împrejurare în care cei în cauză ar fi provocat distrugeri la elemente de caroserie de la trei autoturisme.”, transmite IPJ Argeș

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Sursă foto: IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești. Tânăr de 23 de ani reținut, după ce și-a agresat tatăl și și-a amenințat mama

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bascov | Pitești | Uiasca | Valea Ursului

Ultimele articole