Un bărbat a fost mușcat de un tigru la Grădina Zoologică, după ce a băgat piciorul în cușcă

de | 27.08.2023 18:08 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat a fost mușcat, duminică, de un tigru la Grădina Zoologică din municipiul Bârlad. Vizitatorul ar fi băgat piciorul în cușcă, iar animalul l-a mușcat.

Acesta a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Vaslui.

 

În Bârlad, la Grădina Zoologică, un bărbat a suferit o plagă de membru inferior, prin muşcătură de tigru. A fost trimisă o ambulanţă SAJ B2 de la Staţia Bârlad. Victima tigrului era vizitator”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Conform monitorulbt, Bărbatul se afla la Grădina Zoologică în calitate de vizitator. El ar fi băgat piciorul în cușca animalului, iar acesta l-a mușcat.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au fost sesizaţi cu privire la eveniment, iar în prezent sunt demarate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

LA CREVEDIA. Firma nu avea autorizație să funcționeze

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole