Bărbat din Sri Lanka depistat de polițiștii argeșeni beat la volan! A fost trimis în judecată!

de | 25.07.2024 13:30 | Eveniment, Județean

Cercetări finalizate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în noaptea de 10 septembrie 2023, în jurul orei 01:30, un bărbat de 30 de ani, din Sri Lanka, a fost depistat în trafic de către polițiști, conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, iar prin analize de specialitate s-a stabilit căvaloarea alcoolemiei depășea limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal iar ulterior dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tragedie în lumea fotbalului! Un fost junior dinamovist și-a pierdut viața!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mioveni | Pitești