Bărbat lovit de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni. A ajuns în stare gravă la spital

de | 26.07.2024 08:54 | Eveniment, Național

Un grav accident rutier a avut loc, seara trecută, în județul Galați. Un bărbat de 60 de ani care traversa strada regulamentar a fost lovit în plin de o mașină a poliției.

Din nefericire, prezența bărbatului a fost observată târziu de agentul aflat la volan, care nu a mai putut evita impactul.

În urma evenimentului pietonul s-a ales cu leziuni multiple și a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi adus la spital, relatează antena3.ro

un barbat a fost calcat de o masina de politie pe o trecere de pietoni din judetul galati 914548 - Bărbat lovit de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni. A ajuns în stare gravă la spital

Însă pe drum starea acestuia s-ar fi înrăutățit și ar fi intrat în stop cardio-respirator, medicii fiind nevoiți să îl resusciteze.

Din fericire, bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare, iar acum se află internat în stare gravă la spitalul din Galați.

Potrivit sursei citate, autospeciala de poliţie nu avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Agentul care se afla la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursă foto: Antena 3/ hotnews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Sunt anunțate lucrări pe DN 7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Galați

Ultimele articole