Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un tren de călători

de | 12.08.2023 18:00 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat a fost lovit mortal de un tren între Băneasa și Pantelimon.

CFR SA a anunțat astăzi, faptul că trenul IR 1881, care circula pe ruta București Nord – Constanța, a accidentat mortal, pe linia de cale ferată Băneasa – Pantelimon, la km 14+500, un bărbat.

Trenul a fost oprit în zona accidentului  și reînscris în circulație, după avizul organelor de cercetare.

lovit de tren

Foto: observatornews.ro

Din informații aflăm că trenul IR 1881 a primit avizul de reluare a circulației, iar acesta va ajunge la destinație cu o întârziere estimată la două ore.

Până la sosirea organelor abilitate să intervină și să deruleze toate procedurile în cazurile de accidente pe calea ferată, trenul IR 1881 a fost oprit în zona accidentului.

Menționez faptul au sosit la locul accidentului echipele SMURD și Poliția TF, iar la ora 13.30 reprezentantul Procuraturii”, a transmis Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA.

 

Foto: kanald.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Turist francez rănit în munții Făgăraș! Un alt bărbat s-a răsturnat cu Jeep-ul și este în stare gravă!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CFR

Ultimele articole