Un bărbat și-a pus nepotul minor să vândă droguri, în Prahova!

de | 16.10.2023 15:49 | Știri, Eveniment

Un bărbat din Prahova s-a folosit chiar de către propriul nepot, în calitate de minor, să vândă droguri către consumatori, unii dintre ei fiind și ei copii.

WhatsApp Image 2023 10 16 at 13.11.12 - Un bărbat și-a pus nepotul minor să vândă droguri, în Prahova!

Acesta a vândut în perioada ianuarie – octombrie 2023, iar afacerea de familie a fost demascată de către procurorii DIICOT.

Mai mult de atât, bărbatul cultiva canabis într-o sferă.

WhatsApp Image 2023 10 16 at 13.11.10 2 - Un bărbat și-a pus nepotul minor să vândă droguri, în Prahova!

WhatsApp Image 2023 10 16 at 13.11.10 - Un bărbat și-a pus nepotul minor să vândă droguri, în Prahova!

 

La data de 15.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat și măsura controlului judiciar față de un alt inculpat minor, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Din cercetările efectuate a mai rezultat că, pe parcursul anului 2023, bănuitul major ar fi înființat și întreținut o cultură de canabis, într-un solar amplasat într-o comună din județul Ilfov. În urma percheziţiilor domiciliare, a fost depistată și dezafectată o cultură de canabis, aflată într-un solar, fiind ridicate 193 de plante verzi de canabis (aproximativ 30 de kilograme de masă vegetală verde), 39 de plante semiuscate de canabis (aproximativ 10 kilograme de masă vegetală) și aproximativ 2,5 kilograme de canabis.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.”, transmite sursa citată.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu 2 mașini în Câmpulung! Două victime au fost preluate de medici!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ilfov | Ploiești | Prahova

Ultimele articole