Bărbat din Poiana Lacului, reprezentant al unei societăți de transport – trimis în judecată!

de | 22.09.2024 14:00 | Eveniment, Județean

  • Argeșean trimis în judecată!

Cercetări finalizate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota într-un dosar penal aflat sub supravegheea Parcehtului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în cursul lunii decembrie un bărbat de 33 de ani, din Poiana Lacului, având calitatea de reprezentant al unei societăți de transport, ar fi sustras din gestiunea unei societăți din Bradu, cantitatea de 1.410 kg de piese din aluminiu, rezultate în urma activității industriale.

Acesta a cauzat un prejudiciu estimat la peste 16.000 de lei, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Din cercetările efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, s-a stabilit că în ziua de 12 decembrie 2023, argeșeanul ar fi efectuat un transport rutier de mărfuri pe ruta Scornicești-Bradu, împrejurare în care s-ar fi abătut de la traseul pe care trebuia să îl urmeze, deplasându-se pe raza orașului Ștefănești, într-o locație unde ar fi transferat bunurile în alt mijloc de transport.

Bunurile sustrase ar fi fost ulterior valorificate la un centru de fier vechi, contra sumei de aproximativ 6.000 de lei, mai transmit polițiștii argeșeni care mai precizează că prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Persoane reținute după bătaia din stradă din Pantelimon! Scandalul a continuat și la spital!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Argeș | Bradu | Pitești | Poiana Lacului | Scornicești