Un bărbat a ucis cu furca un câine și i-a dat foc altuia!

de | 13.04.2023 20:40 | Eveniment, Național, Știri

Un bărbat de 77 de ani din Bihor a fost reținut, în cursul zilei de joi, după ce a ucis cu furca un câine și i-a dat foc altuia după ce a turnat benzină peste el.

Doar unul dintre animale a murit, însă lucrurile nu au rămas așa.

Stăpânul patrupedelor, un vecin de-al criminalului, a sesizat poliția.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de la protecția animalelor îl bănuiesc pe acesta că, la 7 aprilie 2023, ar fi ucis un câine, de rasă comună, care aparținea unei localnice, vecină cu acesta, după ce l-ar fi prins într-un laț, iar apoi i-ar fi aplicat lovituri cu o furcă”, scrie în comunicatul IPJ Bihor, conform Digi24.

Nu este prima dată când bărbatul recurge la un astfel de gest.

Același bărbat este bănuit că, la sfârșitul lunii martie 2023, ar fi schingiuit un alt câine, de rasă comună, care aparține unei localnice, tot vecină a acestuia, prin aceea că l-ar fi prins într-un laț, apoi ar fi turnat benzină pe el și l-ar fi incendiat, cu intenția de a-l ucide. Câinele a suferit grave leziuni în urma incidentului”, informează IPJ Bihor.

Bărbatul urmează să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, în vederea dispunerii de măsuri legale față de acesta.

Potrivit legii, uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Foto descriptiv.

Foto Shtiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident rutier cu 2 autoturisme în Argeș! O victimă are nevoie urgentă de primul ajutor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Protecția Animalelor