Doi bărbați beți și fără permis au condus, la distanță de câteva ore, aceeași mașină neînmatriculată!

de | 11.10.2023 21:14 | Știri, Eveniment

Doi șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice au fost prinși conducând de polițiștii din Vrancea, o mașină neînmatriculată, la distanță de doar câteva ore.

Mai mult de atât, nici unul din cei doi nu avea permis de conducere.

Conform IPJ Vrancea, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești, aflați în serviciul de patrulare, au efectuat semnal de oprire, miercuri, în jurul orei 1.30, unui autoturism care se afla în extravilanul localității Călienii Noi, potrivit Antena 3 CNN.

Bărbatul a fost testat de către organele de lege cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au sesizat faptul că mașina nu avea atașate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, conform sursei citate.

Șoferul nu deținea nici permis de conducere.

Mai mult de atât, același eveniment s-a petrecut tot miercuri, la ora 09:55, când un șofer în vârstă de 57 de ani a fost depistat conducând pe DJ 204 N, același autoturism identificat în cursul nopții.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gospodărie înghițită de flăcări în Ștefănești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vrancea

Ultimele articole