Doi bărbați din Bogați depistați de polițiști conducând fără drept

de | 22.07.2024 23:10 | Eveniment, Județean

Doi argeșeni, ambii din comuna Bogați au fost depistați de polițiștii argeșeni conducând fără dreot pe drumurile din județ.

șofer depistat politia arges

Foto: IPJ Argeș

Primul bărbat de 32 de ani a fost depistat de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni la volanul unui autoturism, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat de asemenea faptul că acesta nu deținea polița de asigurare auto obligatorie și avea valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată. În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, fiind reținut certificatul de înmatriculare și ridicate plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

lista noi tarife rca 2022 soferi romani asigurari auto 751627 - Doi bărbați din Bogați depistați de polițiști conducând fără drept

Al doilea șofer din Bogați, un bărbat de 41 de ani a fost prins de olițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești pe DN 7 – Ștefănești, fără a deține permis de conducere.

ÎBărbatul s-a ales cu dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

(Video) Intervenție Salvamont! Șapte turiști coborâți de pe Negoiu!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bogați | Comuna Bogați | Salvamont | Topoloveni