Bărbatul din comuna Mihăești dat dispărut de familie a fost găsit decedat în Râul Târgului

de | 09.08.2024 13:31 | Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI

Din momentul sesizării, polițiștii, împreună cu voluntari și personal silvic, au desfășurat acțiuni de căutare a bărbatului, acesta fiind găsit decedat, în urmă cu puțin timp, în Râul Târgului.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, urmând să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, pentru stabilirea cauzelor în care a survenit decesul.

ȘTIRE INIȚIALĂ
L-ați văzut?

barbat disparut arges

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării de astăzi, 9 august a.c, referitoare la plecarea voluntară a numitului Zamfir Nicolae, de 86 de ani, care a plecat de la domiciliul său din Comuna Mihăești, în ziua de 8 august în jurul orei 07:00, și nu a mai revenit.

Acesta are aproximativ 1,55 m înălțime, 60 de kg, ochi căprui și păr cărunt.

La momentul plecării purta o haină neagră, jeans albastru închis și șapcă albastră.

Bărbatul suferă de afecțiuni medicale, respectiv episoade de pierdere a memoriei, anunță IPJ Argeș.

Toți cei care pot oferi informații despre bărbat sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

barbat disparut arges

 

Foto: IPJ Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | comuna Mihăești

Ultimele articole