Bărbatul din Corbi care și-a ucis câinele – trimis în judecată!

de | 14.06.2024 19:45 | Județean, Eveniment, Importante

INFORMAȚII NOI, 14 iunie

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au finalizat cercetările iar bărbatul de 53 de ani din Corbi care și-a ucis câinele a fost trimis în judecată

„Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de trimitere în judecată”, transmite IPJ Argeș.

Reamintim că pe 2 iunie, după administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, argeȘeanul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un bărbat din Corbi a fost reținut de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor! Și-a ucis câinele!

Polițiștii argeșeni au fost sesizați duminică, 2 iunie prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat din comuna Corbi și-ar fi ucis, cu intenție câinele.

Din primele verificări, efectuate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești, s-a stabilit că cele sesizate se confirmă.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, conform art. 25 alin. 3 lit. a din Legea 205 din 2004, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cercetările fiind preluate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor.

Totodată acesta a fost condus la sediul poliției.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în ziua de 1 iunie, în timp ce se afla pe un teren viran de pe raza localității de domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cel în cauză ar fi ucis, prin spânzurare, câinele său, metis al rasei ciobănesc mioritic.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 53 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

UPDATE, 4 iunie

În după-amiaza zilei de 03 iunie, bărbatul de 53 de ani, din Corbi, care și-a ucis propriul câine, a fost dus în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat.

 

Foto: IPJ Argeș

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Panică la o fabrică de componente auto din Argeș

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Corbi | Italia | Protecția Animalelor

Ultimele articole