Baschet masculin. România, învinsă de Bulgaria

de | 23.02.2023 22:50 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Astăzi, naţionala de baschet masculin a României a fost învinsă de reprezentativa Bulgariei. Meciul s-a desfășurat la Piteşti Arena. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, le-a urat succes băieților la următorul duel, cu Cipru, de pe 26 februarie.

În acest penultimul meci din grupa F, care contează pentru faza a doua a precalificărilor Campionatului European din 2025, naționala de baschet masculin a României a pierd în fața Bulgariei. Scorul final a fost 62-61 (31-25). În primele partide din grupa F, România a pierdut cu Portugalia, cu 59-75 şi 62-92, şi cu Bulgaria, cu 72-84, iar apoi a învins Cipru, cu 69-65. După cinci etape, România are 6 puncte în clasament (locul 3). Portugalia conduce grupa, cu 10 puncte, urmată de Bulgaria 9, iar pe ultimul loc se află Cipru, cu 5 puncte. Ultima confruntare va avea loc în 26 februarie, cu Cipru, tot la Piteşti.

”Succes pentru următorul duel, cel cu Cipru”

”Din păcate, naționala masculină de baschet a cedat la limită contra Bulgariei…  A fost un meci frumos găzduit în superba noastră sală polivalentă Pitești Arena, în cadrul fazei secunde a FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers. A fost 61-62. Le mulțumesc tuturor celor care au venit să îi încurajeze pe tricolori! Îi felicit pe cei implicați în organizare, iar băieților le urez succes pentru următorul duel, cel cu Cipru, ce va avea loc duminică, 26 februarie, de la ora 16.30! Hai, România! Piteștiul va fi mereu o gazdă foarte bună!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Jandarmii argeșeni asigură măsuri de ordine publică la meciul internațional de baschet România – Bulgaria

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole