La Bascov! Intervenție a jandarmilor pentru evacuarea unui șarpe dintr-o locuință!

de | 25.07.2024 13:55 | Eveniment, Importante, Județean

O familie din Bascov s-a trezit astăzi, 25 iulie cu un șarpe în dormitorul locuinței situată pe strada Scheau.

Aceștia au apelat numărul unic de urgență 112 și au semnalat prezența șarpelui. În cel mai scurt timp o echipă de intervenție a Jandarmeriei Argeș s-a deplasat la fața locului pentru a gestiona situația.

șarpe casa Bascov

Ajunși la adresa indicată aceștia au constatat prezența unui șarpe de dimensiuni medii în interiorul locuinței și au acționat cu promptitudine, folosind echipamentul specific pentru astfel de intervenții, reușind să captureze șarpele în siguranță.

Șarpele a fost eliberat ulterior într-o zonă naturală, departe de zonele locuite, conform procedurilor standard, transmit reprezentanții IJJ Argeș care reamintesc faptul că în cazul în care vă confruntați cu situații similare, este important să vă păstrați calmul și să nu încercați să capturați sau să manipulați animalul pe cont propriu.

șarpe casa Bascov

Nu uitați!  Cea mai sigură opțiune este apelarea numărului 112 iar echipele specializate vor interveni prompt pentru a asigura siguranța tuturor.

 

Foto: IJJ Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bărbat din Sri Lanka depistat de polițiștii argeșeni beat la volan! A fost trimis în judecată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Uiasca | Valea Ursului