Bătaie cruntă într-o cameră de hotel! Un tânăr a ajuns în spital

de | 20.02.2023 17:49 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Bătaie cruntă într-o cameră de hotel! Un tânăr a ajuns în spital

Bătaie cruntă, într-o cameră de hotel din Parâng, în cursul zilei de luni. Implicați au fost doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, iar în urma altercației, unul dintre aceștia a ajuns rănit la spital, după ce a fost înjunghiat.

Potrivit polițiștilor din Petroșani, sesizarea a fost făcută de angajații spitalului din localitate, după ce la unitatea de primiri urgențe a ajuns tânărul rănit, care prezenta o plagă în zona spatelui.

Oamenii legii au intrat pe fir și au aflat că între tânărul de 19 ani, din Ploiești, și un alt tânăr de 20 de ani, din Bucureşti, a avut loc un conflict în camera unui hotel din Masivul Parâng.

Cel de 19 ani a fost înțepat în zona spatelui cu un obiect ascuțit, ajungând la spital.

În urma evenimentului, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe. De asemenea, polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cum s-a produs incidentul.

Foto descriptiv Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Doi copii, de 10 și 13 ani – agresaţi de un călugăr și un îngrijitor de la Mănăstirea Frăsinei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Parâng | Ploiești

Ultimele articole