(VIDEO) Bătaie într-un liceu din Mioveni! Elevii și-au împărțit pumni și picioare

de | 19.01.2023 23:24 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Mioveni, Știri

Informații noi 23:24

Bătaie cruntă cu lemne, pumni și picioare între elevii unui liceu din județul Argeș. Încăierarea a fost filmată și autoritățile au început anchete. Trei elevi au stat peste noapte în arest. Acesta este cel mai violent incident petrecut într-o școala din Argeș între elevi.

Scandalul de proporții a avut loc la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni. Holul instituției de învățământ s-a transformat într-un ring de kickboxing. Mai mulți elevi din clasa a- IX-a s-au luat la bătaie. Aceștia și-au împărțit pumni și picioare și s-au înjurat.

Mai mult decât atât, unul dintre elevii implicați în bătaie a rupt o bucată din lambriul de pe hol, pe care a folosit-o ca și bâtă. Tot incidentul a fost filmat de un elev, iar imaginile au apărut în spațiul public.

Poliția orașului Mioveni s-a autosesizat și a început o anchetă care a fost preluată de Biroul Siguranță Școlară Argeș. După audieri, seara trecuta s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cei trei tineri au fost retinuti pentru 24 de ore.

Toți elevii implicați in scandal au ajuns azi in fata Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești care le-a impus control judiciar. În paralel cu ancheta poliției și Inspectoratul școlar a demarat cercetări. Șeful Inspectoratului spune că este inadmisibil ca un astfel de incident sa fie trecut sub tăcere de conducerea liceului.

Săptămâna viitoare se va stabili, pe linie educațională, ce măsuri se vor lua în cazul celor implicați in acest scandal dar și ce sancțiuni se vor lua din punct de vedere disciplinar și administrativ la liceul in cauza.

e9a0dfde c3c7 4d26 a632 2dbfde9a7a66 - (VIDEO) Bătaie într-un liceu din Mioveni! Elevii și-au împărțit pumni și picioare

 

Cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului Siguranță Școlară Argeș, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.”, anunță IPJ Argeș.

De asemenea, IPJ informează că în această seară, după administrarea probatorului, trei tineri au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Este vorba despre un tânăr de 17 ani, din Davidești, un tânăr de 19 ani, din Mioveni și un tânăr 17 ani, din Dârmănești.

În cursul zilei de mâine urmează ca aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere legală.

Știre inițială 13:50

Bătaie într-un liceu din orașul Mioveni, miercuri, 18 ianuarie!

Mai mulți elevi, din clase rivale, și-au împărțit pumni și picioare pe holurile Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.

Potrivit epitești.ro, băieții implicați în scandal sunt în clasa a IX-a,iar conflictul ar fi început în urma unei îmbrânceli în autobuz.

Polițiștii s-au autosesizat în acest caz și desfășoară cercetări.

În ziua de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni s-au sesizat, din oficiu, în urma unui filmuleț apărut în spațiull public, cu privire la o stare conflictuală petrecută între mai mulți elevi, într-o unitate de învățământ din orașul Mioveni și efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.
De asemenea, au fost sesizați și polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv.

Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Verdict crunt: Mama și fiul au murit ca niște câini, de foame și sete

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dârmănești | Davidești | Mioveni | Pitești