Bătaie între 3 cerșetori în Pitești! I-a ridicat poliția

de | 12.03.2023 21:35 | Eveniment, Pitești, Știri

Polițiștii Secției 4 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu, în cursul zilei de 10 martie, în urma unor imagini publicate, în care 3 bărbați fără adăpost s-au bătut, și i-au identificat pe cei implicați.


Astfel, în cursul zilei de vineri, în jurul orei 15:00, trei cerșetori s-au luat la bătaie pe str. Calea Craiovei din municipiul Pitești. A fost vorba despre doi barbați, de 42 de ani, din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, de 66 de ani, din comuna Conțești, județul Dâmbovița, respectiv un bărbat de 44 de ani, din Pitești.


Primii doi bărbați din județul Dâmbovița au fost depistați în scurt timp, fiind conduși la sediul poliției pentru audieri, aceștia fiind și sancționați contravențional conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, cu amenzi în valoare totală de 400 de lei.


De asemenea, și cel de-al treilea individ a fost depistat, ulterior fiind condus la sediul poliței pentru audieri, acesta fiind sancționat contravențional conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, cu amendă în valoare de 500 de lei.
Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.

 

În perioada 08-12 martie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Pitești desfășoară activități în cadrul unei acțiuni pentru depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea și descurajarea fenomenului de cerșetorie, precum și prevenirea faptelor contra patrimoniului și a infracțiunilor stradale în care persoanele din aceste categorii ar putea fi implicate.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv.

Sursa Foto ct100.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Incendiu în Argeș! O persoană a fost găsită carbonizată în casă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Calea Craiovei | Crângurile | Dâmbovița | Pitești

Ultimele articole