Bătaie spontană în zona unei școli! Mai mulți elevi au fost agresați!

de | 17.01.2023 22:54 | Știri, Eveniment, Județean

Un eveniment groaznic s-a petrecut în cursul zilei de ieri, 16 ianurie, în zona unei școli din localitatea Oţelu Roşu, judeţul Caraş-Severin, conform observatornews.ro.

Este vorba despre patru elevi, toți minori, care s-au luat la bătaie.

Chiar directoarea școlii a fost cea care a sesizat evenimentul.

Poliția a transmis:

Ieri, la ora 14.30, polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au fost sesizați de către directorul unei unități de învățământ din oraș despre o altercație izbucnită între elevi.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că ieri, în jurul orei 14.00, după terminarea orelor de curs, între 4 tineri cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, elevi la două unități școlare din oraș, ar fi izbucnit un conflict spontan, unul dintre aceștia fiind agresat fizic, conflictul derulându-se pe stradă, în proximitatea unei unități școlare.

Toți cei implicați au fost invitați la sediul poliției, împreună cu reprezentanții legali, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale.

Aceștia au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii nr.61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și a liniștii publice.

Până la acest moment, în cauză nu a fost depusă plângere penală, reprezentanților minorilor fiindu-le adus la cunoștință totodată faptul că au posibilitatea de a depune plângere în termen de trei luni de la data săvârșirii faptei.

De asemenea, a fost informată conducerea unităților școlare, iar polițiști de la Biroul Siguranță Școlară al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin continuă verificările în acest caz”.

 

Foto observatornews.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fără permis, cu îmatricularea mașinii suspendată și plăcuțele de îmatriculare ale unei alte mașini – așa circula un argeșean de 20 de ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Caraș-Severin

Ultimele articole