Bătaie în stradă între două familii în Pantelimon! Scandalul a continuat și la spital!

de | 21.09.2024 20:07 | Eveniment, Național

Mare scandal astăzi între două familii din Pantelimon. S-a lăsat cu bătaie, cinci persoane fiind rănite.

Răniții au plecat la spital să primească îngrijiri medicale dar au fost urmăriți de persoane care au intrat cu bâte la Urgențe, câutându-i pe cei cu care avuseseră scandalul

Se pare că altercația ar fi pornit de la o fată.

La data de 21 septembrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către angajaţii unui spital din Sectorul 2, cu privire la un scandal la camera de gardă a unităţii spitaliceşti.

 

Din verificările efectuate până în acest moment a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict care ar fi avut loc, între două familii, în oraşul Pantelimon, mai multe persoane ar fi fost rănite. Ulterior, persoanele vătămate au ajuns la un spital din Sectorul 2 al Capitalei. Totodată, la spital ar fi venit şi alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente.

 

În urma altercaţiei ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă”, au precizat polițiștii capitalei.

scandal Pantelimon

Până la sosirea polițiștilor cei implicați în scandal au plecat, Oamenii legii efectuează verificări ca să îi găsească pe toți cei implicați în scandal.

De precizat că cercetările în acest caz au loc sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe.

Au intrat cu bâte, cu furci şi cu săbii, din ce am putut vedea în urma analizei imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din unitatea de primiri urgenţe. Au fost cam 10-15 persoane care au oprit în faţa porţii spitalului, au coborât în fugă şi efectiv au intrat fără nicio reţinere, fără a putea fi opriţi, în camera de gardă, în căutarea primelor victime, sosite cu mijloace proprii. Au fost foarte agresivi. Din fericire, personalul medical nu a fost agresat fizic, sunt doar foarte speriaţi. Au lovit aparatură, au distrus un birou şi au dat cu bâta într-un calculator. Au ameninţat, au făcut scandal şi au părăsit repede unitatea de primiri urgenţe pentru că şi-au dat seama că sosesc organele de poliţie care fuseseră deja alertate de către personalul medical prin 112”, a precizat la Digi 24, Fiorela Mitoiu care este purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon şi medicul şef al UPU de la Spitalul Sfântul Pantelimon.

În urma scandalului a mai fost distrusă și o mașină, polițiștii luând ulterior amprente de pe autoturism, conform Antena 3CNN.

Pe fondul unor discuții contradictorii, între mai multe persoane, bărbați și femei, a izbucnit un conflict spontan, aceștia lovindu-se reciproc.

 

Cinci persoane au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”, a transmis IPJ Ilfov.

Imagini video puteți viziona AICI. Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

scandal Pantelimon

Update, ora 22:40

Comisarul şef Mugurel Florea, adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov a precizat la Antena3 CNN faptul că la scurt timp după bătaia din stradă au fost descoperite trei dintre persoanele implicate, celelalte plecând de acolo înainte de sosirea poliţiştilor, jandarmilor şi a luptătorilor de la Acţiuni Speciale.

Legat de cauza acestui scandal reprezentantul Poliţiei a transmis că bătaia dintre cele două clanuri a fost generată de relaţia de concubinaj dintre un bărbat şi o femei sau de anumite neînţelegeri financiare legate de o construcţie.

Până la acest moment, din discuţiile purtate cu părţile implicate, am stabilit că sunt două cauze posibile ale declanşării conflictului. Una e o relaţie de concubinaj între o fată din familia din Ilfov şi un bărbat din sectorul 3, relaţie de concubinaj care încetase, şi doi: o altă pistă ar fi un posibil interes financiar legat de o construcţie în oraşul Pantelimon”, a precizat comisarul.

În această seară, în localitatea Pantelimon, acolo unde a avut loc scandalul se află echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

 

Foto: observatornews.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Intervenție Salvamont Argeș în Munții Făgăraș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Digi | Ilfov | Salvamont | Vedea

Ultimele articole