Bătrân de 72 de ani – găsit mort pe marginea drumului după ce a fost lovit de o mașină!

de | 18.10.2023 21:17 | Știri, Eveniment

Un caz șocant a avut loc pe DN 24, acolo unde un bărbat în vârstă de 72 de ani, a fost găsit mort pe marginea drumului, după ce a fost accidentat de o mașină.

Șoferul vinovat a fugit de la fața locului.

Tragicul eveniment s-a petrecut miercuri, pe marginea drumului naţional DN 24, iar în urma cercetărilor efectuate de organele de lege, s-a constatat victima ar fi fost lovită cu maşina de un şofer din Bucureşti care a fugit de la locul faptei.

În urma primelor cercetări efectuate a fost stabilită identitatea persoanei decedate, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din comuna Muntenii de Jos.

Acesta s-ar fi deplasat, în calitate de pieton şi ar fi fost acroşat de un autoturism, înmatriculat în municipiul Bucureşti, condus de un bărbat în vârstă de 72 de ani, din municipiul Bucureşti, care avea direcţia de deplasare Crasna spre Vaslui.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat de către poliţişti în municipiul Vaslui.

A fost testat alcoolscopic şi cu aparatul Drugtest, rezultatele fiind negative”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, conform Antena 3 CNN.

Polițiștii au deschis dosar penal.

 

Aleph News

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Porci mistreți – surprinși pe străzile din Brașov!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole