Bătrân de 69 de ani-prins gonind cu 126 de km/h într-o localitate din Argeș

de | 01.09.2024 22:00 | Eveniment, Județean

Inconștiență din partea unui bătrân de 69 de ani, din orașul Recaș, județul Timiș. El a fost surprins de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung conducând cu viteză excesivă în localitate.

Pe 30 august, bărbatul se deplasa pe DN 73, iar pe raza localității Stâlpeni a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 126 de km/h, cu 76 peste limita legală.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație pe un sector de drum cu limita legală de 50 de km/h, șoferul vitezoman a fost amendat cu 3.300 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

Fără permis a rămas și o femeie de 33 de ani, București. Pe 31 august, în timp ce se deplasa pe DN 73, pe raza localității Schitu-Golești, șoferița a fost înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 118 de km/h, cu 68 peste limita legală.

În urma ispravei sale, tânăra din București s-a ales cu o amendă de 1.485 de lei, dar și cu permisul reținut pentru 90 de zile.

Tot pe 31 august, o tânără de 19 ani, din Câmpulung, a fost depistată conducând cu viteză excesivă, pe raza orașului Mioveni.

Tânăra a fost înregistrată înregistrată de aparatul RADAR circulând cu viteza de 105 km/h, cu 55 peste limita legală.

Pentru că i-a plăcut adrenalina și a apăsat prea tare pedala de accelerație pe un tronson cu limita legală de 50 de km/h, șoferița din Câmpulung s-a ales cu amendă, dar și cu permisul reținut pentru 90 de zile.

Foto descriptiv IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A început „Litoralul pentru toți”! Lista unităţilor de cazare înscrise în program

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | DN 73 | Mioveni | Stâlpeni