Scandal în fața unui club! Un fost deputat PSD bătut de un coleg de partid

de | 13.11.2022 12:10 | Știri, Național, Politic

  • Scandal în fața unui club!

 

Fostul deputat PSD de Vrancea, Dragoș Bârlădeanu a postat un mesaj în mediul online în care precizează faptul că a fost bătut de Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului județului Vrancea.

Incidentul a avut loc în fața unui club din Focșani unde acesta se afla împreună cu soția și prietenii.

În urma incidentului, fostul deputat a făcut o plângere la Poliție.

 

Cu mare dezamagire spun acest lucru plecând din sediul Poliției: ieșind în oras la un club din Focșani, împreuna cu soția și prieteni foarte apropiați, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului județului.

 

Într-un conflict la care a luat parte si Roșu Bogdan, încercând sa-l aplanez, Raducanu Cătalin (cunoștință de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dandu-mă jos din picioare.

 

Nu m-as fi asteptat niciodata! Urat de tot! Am facut plangere penala cu martori si mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins ca Politia si organele de urmarire penala isi vor face datoria!

 

Doamne ajuta pentru toata lumea!” este mesajul postat pe rețeaua de socializare Facebook.

 

Conform antena3, Cătălin Răducanu ar fi spus că a fost provocat, mai exact îmbrâncit de Dragoș Bârlădeanu. Acesta din urmă susține că nu avea cum să-l provoace, tot ce a făcut a fost să intervină pentru a aplana conflictual în care era implicat consilierul.

 

Foto descriptiv

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Focșani | Vrancea

Ultimele articole