Bazinul de Înot Mioveni se deschide marți, 27 august!

de | 22.08.2024 11:58 | Administrație, Mioveni

Veste bună pentru cetățenii din Mioveni: marți, 27 august, se desvchide bazinul de înot. Cei de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni reamintesc că bazinul s-a aflat în revizie tehnică și a trecut printr-o serie de lucrări de întreținere, reparații și igienizare.

Închis la începutul lunii august, Bazinul de înot din Mioveni s-a aflat în revizie tehnică și a trecut printr-o serie de lucrări de întreținere, reparații și igienizare. ”Lucrările efectuate au presupus operațiuni de curățare a filtrelor de apă și de aer, igienizare generală atât în zona de înot, a spațiilor de la vestiare și dușuri, cât și în zona exterioară, astfel încât spațiul să respecte toate cerințele de siguranță și igienă pentru cei care aleg Bazinul de Înot pentru activități sportive sau recreative”, se arată în informarea publicată de cei de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Sursă foto: FB Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Citriți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primăria Mioveni: Căsătoriile vor putea fi înregistrate și online!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni

Ultimele articole