Bazinul de înot Mioveni este închis luni

de | 21.06.2024 12:05 | Mioveni, Administrație

Luni, 24 iunie, în a doua zi de Rusalii, cei de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni nu desfășoară program de lucru cu publicul. De asemenea, Bazinul de înot Mioveni, aflat în administrarea societății va fi închis luni.

Activitatea societății precum și a Bazinului de Înot Mioveni va fi reluată marți, 25 iunie. La nivelul societății este instituit un serviciu de permanență ce asigură continuitatea serviciilor din domeniul nostru de activitate (alimentare cu apă, canalizare, salubritate sau iluminat public), în toată aria de operare. ”Pentru orice problemă referitoare la serviciile publice, aveți la dipoziție DISPECERATUL (NON-STOP) prin numerele de telefon: 0348,457.102; 0736.202.067. Apelurile vor fi preluate non-stop, iar echipele de intervenție vor acționa prompt pentru remedierea disfuncționalităților survenite”, anunță cei de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Sursă foto: Facebook Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni

Citiți, de asemeea, pe anchetaonline.ro:

S.C. EDILUL CGA S.A transmite: „Nu mai folosiți apa potabilă pentru udat!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Rusalii | Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni

Ultimele articole