Beat și fără permis, un argeșean de 48 de ani a ieșit la plimbare cu mașina prin Pitești

de | 14.08.2024 22:15 | Eveniment, Județean

Inconștiență maximă a unui argeșean de 48 de ani, din localitatea Bârla. Acesta a fost prins de polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Spitalului, din Municipiul Pitești, fără a deține permis de conducere.

Mai mult decât atât, fiind verificat cu aparatul etilotest, a reieșit că bărbatul consumase alcool. Valoarea a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru că s-a urcat la volan, deși se afla sub influența alcoolului și nu deținea permis de conducere, bărbatul de 48 de ani s-a ales cu dosar penal.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”, transmite IPJ Argeș

Incidentul în care bărbatul din Bârla a fost prins la volan fără permis și sub influența alcoolului este doar unul dintre tot mai multele cazuri similare raportate de autorități. În ultima perioadă, polițiștii au depistat tot mai mulți șoferi care conduc fără a avea permis de conducere sau care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. Astfel de situații reprezintă un pericol major pentru siguranța rutieră și duc la creșterea numărului de accidente. Autoritățile continuă să intensifice controalele pentru a descuraja aceste comportamente riscante și a preveni incidentele grave pe drumurile publice.

foto descriptiv opiniatimisoarei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sfaturile salvamontiștilor pentru o minivacanță în siguranță pe munte

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bârla | Pitești

Ultimele articole