Beat și fără permis – așa a fost prins un argeșean la volanul mașinii!

de | 12.01.2024 17:38 | Eveniment, Știri

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au depistat, în ziua de 11 ianuarie, un bărbat de 43 de ani, din Căteasca, care conducea un autoturism pe DJ 702 G de pe raza localității de domiciliu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că argeșeanul  avea
dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Mai mult de atât, bărbatul se afla sub influența alcoolului, întrucât rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest a fost de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta s-a ales cu o amendă în valoare de 1.485 de lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Mai mult de atât, bărbatul s-a ales și cu dosar penal conform art. 335 alin. 2 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 

foto descriptiv monitorulcj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Femeie din Ștefănești – trimisă în judecată pentru vânzare de articole pirotehnice fără autorizație!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Căteasca | Leordeni

Ultimele articole