Beat la volan, a provocat un accident într-o localitate din Argeș

de | 13.02.2023 09:31 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural, Știri

Beat la volan, a provocat un accident într-o localitate din Argeș

Un accident rutier a avut loc vineri, 10 februarie, în localitatea Rociu, din județul Argeș. Un bărbat de 62 de ani, din Chitila, județul Ilfov, care se afla la volanul unei mașini, a pierdut controlul asupra autoturismului, provocând un accident.

Din fericire, în evenimentul rutier nu au fost implicate și alte mașini, iar incidentul nu s-a soldat cu victime.

La fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu. Șoferul de 62 de ani a fost verificat cu aparatul etilotest, iar în urma testării, s-a constatat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul arătând o valoare mai mare decât limita de de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a refuzat să meargă la spital, pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Prin urmare, bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

Sursa Foto deBanat

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident în Argeș! O persoană este rănită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Chitila | Ilfov | Rociu

Ultimele articole